Hotelul meu pentru o noapte si pentru totdeauna

De ce să ne alegeți?

Eleganța și confortul sunt avantajul nostru, calitatea serviciilor oferite și abordarea individuală față de clienți sunt sarcinile noastre zilnice.

Restaurantul hotelului nostru este incomparabil datorită designului inedit şi a materialelor folosite pentru a obţine un astfel de rezultat. Abundenţa de sticlă utilizată la decorarea interiorului şi a mobilei creează o atmosferă fermecătoare, de poveste, multiplicată de suprafeţele netede şi lucioase în care se reflectă totul ca în oglindă.
Locul ideal pentru a fixa o întîlnire, a savura o ceaşcă de cafea sau pur şi simplu a te relaxa la sfîrşitul zilei cu un cocktail, nu poate fi mai potrivit decît barul hotelului MaximPasha. Noi vă oferim un sortiment bogat de bauturi alcoolice, vinuri, diferite tipuri de cafea şi ceai dar şi deserturi delicioase. Suntem gata să vă deservim zilnic.
Pentru ca şederea dumneavoastră la noi să fie una de neuitat nu ezitaţi să vă relaxaţi în sauna tradiţională sau infraroşie şi în hamamul turcesc din cadrul hotelului ori să vă revigoraţi înotînd în bazinele noastre. Una din noile metode de destindere accesibile este cromoterapia – vindecarea prin culoare.

Comentariile oaspeților noștri

  • Un hotel excelent care îndeplinește toate cerințele necesare pentru o odihnă completă și o muncă. Design foarte bun, unde confortul și confortul oaspeților sunt principalele priorități. Personal bine instruit.

  • Foarte bun hotel! Camerele sunt spațioase, totul este nou. Personalul este foarte politicos, totul este la un nivel înalt.

  • Mi-a plăcut foarte mult acest hotel. Trebuia să petrec o noapte în el după un drum dur și avea dreptate. Personal politicos, cameră foarte bună cu tot ce are nevoie un călător obosit, un bucătar excelent și cea mai bună saltea. Pentru mine, ultimul a fost momentul decisiv. Dar, în general, hotelul a fost foarte bun.