Tipuri de masaj Thai

Masajul tailandez pentru picioare -50 min - 250 MDL

Pentru relaxarea picioarelor se aplică o metoda antică prin care se presează asupra unor puncte specifice ale picioarelor şi care, totodată  relaxează şi  întregul corp uman.

Masajul tailandez pentru cap, spate şi umeri – 60min - 290 MDL

Acest tip de masaj  este unul foarte relaxant, dislocînd punctele nevrotice în  care se acumuleaza sărurile, fiind ideal pentru cei ce petrec foarte mult timp în oficiu sau au  un mod viaţă sedentar.

Masajul tailandez tradiţional  – 90min - 490 MDL

O combinaţie dintre yoga, masaj muscular şi manipularea punctelor cheie. Relaxează şi duce la o armonizare perfectă a întregului corp.

Masajul aromatic tailandez – 60min – 400 MDL

Se aplică o metodă tradiţională tailandeză folosindu-se uleiuri aromatice speciale, care au şi efect hrănitor pentru piele, masîndu-se punctele sensibile, dîndu-i un plus de energie corpului uman.

* Masajul aromatic in 4 miini -50 min- 700 MDL

Masajul de modelare a figurii – 60 min - 590 MDL

Se bazează pe o cremă  special inventată care conţine extract de romaniţă, collagen, elastin si vitamina E, lăsînd pielea fină şi moale. Este folosit şi ca metoda de înlăturare a celulitei.

Masajul tailandez pe baza de ierburi – 120min - 690 MDL

Pentru acest tip de masaj se începe cu masajul tradiţional “luk prakob” care conţine mixtură de plante de cîmp, presîndu-se peste punctele sau ariile afectate, prin care se îmbunătăteşte  circulaţia sîngelui şi calmează durerile musculare.

Scrub tailandez -60min – 590 MDL

Întregul corp este acoperit cu o pasta specială cu rol de curăţire a  celulelor moarte.

Masajul tailandez hrănitor – 90min - 790 MDL

Este compus din scrub bazat pe fructe tropicale ca papaya, portocale, ananas şi vitamina C, fiind folosit pentru curăţirea şi hrănirea pielii. La  sfirşitul sesiunii  pielea se masează cu o loţiune specială, oferindu-i o strălucire şi o fineţe aparte.

См. также